Složení:
pitná voda, sojové nudličky 49%, kečup ( rajčatový protlak, voda, sůl,
cukr, ocet, kukuřičný škrob, koření, stabilizátory: guma guar, xanthan),
, sterilovaná kapie, pórek, rostlinný olej řepkový, sušená cibule,
mořská sůl, směs koření.
Lahodná kombinace zeleniny, kečupu a sojového masa, nízká energetická hodnota – výborný pro redukční diety
Velmi rychlá a jednoduchá příprava ( stačí ohřát ), výborný za studena jako salát, po ohřátí s těstovinami nebo rýží
vhodné pro:
bezlepková dieta (celiakie)
cukrovka (diabetes)
Nutriční hodnoty g/100 g:
Energetická hodnota 393kJ /94kcl
Tuky 2,4 g , kyseliny 0,2g,
Sacharidy 11,3g, cukry 9,6g
Vláknina 3,3g
Bílkoviny 6,6
Sůl 1,9
Způsoby úpravy:
• Labužnická směs jako čína k rýži
• Omáčka na těstoviny
• Labužnická směs na studeno jako salát s celozrnným pečivem
• Labužnická směs na vegetariánskou pizzu
• Labužnická směs na vegetariánské placky se sýrem (tofu)
• Labužnická směs na topinku
Parametry | BezlepkovéBez mléčných složekBez laktózyVeganDiaBez umělých sladidelBez vajec |
---|