Jak sestavit kornout:

Začněte výběrem první vyrstvy

  • (úplná špička kornoutu) → vyberte první vrstvu. Zde je možné vybrat jen z několika položek, protože do špičky se vejdou jen drobné plody.
  • Druhou a každou další vrstvu již můžete plnit libovolně. Pokud máte rádi např. brusinky v karobu, je možné celý zbytek kornoutu naplnit pouze jimi. Estetický efekt však nebude tak výrazný jako u kornoutů s prokládanými vrstvami.
  • Doporučujeme střídat barvy světlá (kešu, mandle v jogurtu apod.) tmavá (meruňky, lísková jádra v čokoládě apod.)
  • Doporučujeme drobnější plody (rozinky, brusinky atd.) umisťovat do nižších vrstev a větší plody ponechat do vyšších vrstev (ananas, opilé hrušky v čokoládě, pohankovo-jáhlové hrudky, nugát,…). Docílíte tak lepšího vzhledu kornoutu.
  • U každého kornoutu je potřeba zvolit stužky. Tenkou, kterou je svázán a širokou ozdobnou. Máte na výběr z množství barev a lze je libovolně kombinovat. U maličkých kornoutů postačí i jen tenká stužka, v závislosti na příležitosti, ke které je kornout určený, ale obecně doporučujeme použít obě pro slavnostnější vzhled.
schemakornoutu
Cena:
0.00